Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

U bevindt zich hier: ActueelMediationIntro

In maart 2012 heb ik mijn basisopleiding Mediation bij The Lime Tree in Bilthoven afgerond, en in februari 2014 heb ik een succesvol assessment afgelegd voor toetreding tot het register van Mediatorsfederatie Nederland (MfN).  Ik ben actief bij het project Buurtbemiddeling van Stichting De Schoor in Almere. 

Als mediator richt ik mij op samenwerkings- en teamconflicten.
We brengen een groot deel van onze tijd door op het werk, in de meeste gevallen met collega's en leidinggevenden. Als het goed is, is het werkproces zo ingericht dat met gebruikmaking van ieders specifieke kwaliteiten en ervaring een goed gezamenlijk resultaat wordt behaald. Als er een conflict ontstaat heeft dit vrijwel altijd gevolgen voor dit gezamenlijke (bedrijfs)resultaat. Bij een conflict raakt immers de communicatie tussen collega's of met de leidinggevende verstoord. Vaak blijft een conflict op de werkvloer ook niet beperkt tot de direct betrokkenen, omdat vaak meerdere collega's of afdelingen van elkaars werk afhankelijk zijn. Een verstoorde communicatie intern heeft kan verder ook gevolgen hebben voor de relatie met klanten en leveranciers.

Alle reden dus om problemen in de samenwerking te onderkennen en er wat aan te doen. Als dat niet 'vanzelf' gaat, kan ik als mediator helpen. Ik begeleid de betrokkenen bij het weer met elkaar in gesprek gaan over datgene wat voor het belangrijk is, om te onderzoeken of er voldoende gedeelde belangen en doelen zijn om op een effectieve manier met elkaar samen te werken.

Ga naar boven